kandža,kandžas aparāti,brāga,brāgas receptes

 

Medus degvīns


Medus degvīns

1 litrs medus, 1 litrs cukura sīrupa, 9 litrus ūdens, 100 gr rauga.
Plaši pazīstamā medus degvīna izgatavošana ir samērā vienkārša. Ūdeni sajauc ar sīrupu, pēc tam tajā izšķīdina medu un pievieno raugu. Visu rūpīgi samaisa un siltā telpā raudzē apmēram vienu nedēļu. Kad rūgšana beigusies, destilē. No šāda produktu daudzuma var iegūt 2,3 litrus degvīna ar ļoti patīkamu garšu un aromātu.

3 kg medus, 3 litri cukura sīrupa, 27 litri ūdens, 300 gr rauga.
Visus komponentus rūpīgi samaisa, raudzē 7 dienas un destilē. Iegūst 7 litrus gatavā produkta.

3 kg medus, 2 litri cukura sīrupa, 25 litri ūdens, 300 gr rauga.
Medu un sīrupu izšķīdina 25 litros ūdens, kura temperatūra ir +22-25 °C, pievieno raugu, kas iejaukts nelielā ūdens daudzumā, un raudzē 7-8 dienas siltā vietā. Pēc destilācijas iegūst 7 litrus aromātiska medus degvīna.

2010-07-05 01:32  |  Skatīts: 30341x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ